Vanhaa jenkki autoa kuvaamassa näyttöä varten

Asiakkaan hankinta ja esittely

Hankin tämän asiakkaan laittamalla suoraan hänelle viestiä, olen hänelle aiemmin jo tehnyt graafisen työn. Siitä voit käydä lukemassa lisää vanhemmista postauksistani. Suunnittelin hänelle tähän kyseiseen autoon maalaus suunnitelman jota ei ole vielä kerennyt toteuttamaan. Tämä asiakas siis on yksityishenkilö ja hän halusi vain joitakin huonoja kuvia joita voisi laittaa facebookkiin ja ehkä käyttää jossain muuallakin

Omia ajatuksia ennen kuvaamista

Tämä työ oli minulle aivan unelma, sillä rakastan vanhoja autoja ja ulkona kuvaamista. Olin todella innoissani jo edellisenä päivänä ja kävin katsomassa eri kuvauspaikkoja. Yhteenkään niistä ei kylläkään menty kuvaamaan. Mikään niistä ei sopinutkaan tämän auton kuvaamiseen. 


Suunnitelma kuvaamaan lähtiessä

Meillä ei ollut mitään kunnon kuvaus suunnitelmaa, asiakkaan kanssa tulimme siihen tulokseen että tästä autosta saisi parhaat kuvat vain ajamalla, ja kun sopiva paikka tulisi, jäisimme siihen kuvaamaan. Meidän suunnitelma oli simppeli, go with the flow!

Olen aikaisemminkin kuvannut autoja todella paljon, niin en oppinut tällä kertaa mitään uutta auton kuvaamisesta. Mutta opin kameran käytöstä sen että aurinkoisella säällä keskellä päivää saa iltakuvia säätämällä kameran asetuksia. Kameran asetuksilla saa ihmeitä aikaan. Kuvaaminen vaatii aika paljon kameran käytön osaamista. 


Kuvia ja niiden selityksiä

Tässä kuvassa olimme romuttamolla kuvaamassa, se oli hyvä paikka koska se on aika ajaton paikka.

Tämä oli tavallaa "vahinko" kuva, auton omistaja avasi konepellin ja katsoi jotain, päätin sitten siitäkin räpsiä kuvia. Minusta tämän moottori oli niin nätti että kyllä siitäkin oli pakko ottaa joku kuva!

Yritin tehdä kuvaan ilta fiilistä ja omasta mielestäni onnistuin siinä todella hyvin.Kuvaamisen jälkeen

Meillä oli asiakkaan kanssa todella mukavaa, keskustelimme tosi paljon ja meillä oli samanlaisia ajatuksia kuvaamisesta. Mielestäni kaikki meni kuvauksien suhteen hyvin ja kaikki kuvat onnistuivat hyvin. Pieniä vaikeuksia oli kuvata sillalla kun ei päässyt kauhean kauas autosta kun kaide tuli vastaan, muita vaikeuksia ei ollut. Asiakas oli todella tyytyväinen kuviin ja laittoikin niitä jo omalle facebook sivulleen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Romut kiertoon!

Raportti=toistuva kuvio

Itsensä johtaminen